Readers Room~

Page ini untuk readers nanya ke aku tentang apa aja (FB, Blog, Twitter) dll, kita bisa saling ngobrol disini, aku seneng banget kalau kita saling komunikasi readers^^(secara gua author yang baekk..) #plakkk

Gak mau banyak blak-blakkan dah, terserah, sebenarnya ini itu kayak semacam FAQS, ngerti readers? wkwkwk… Reader mau curhat atau yang lain-lain boleh, nanti kubalesin satu-satu… ^^

 

 

-Gomawo-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s